Verkstad

verkstad

Om man har garage, de rätta prylarna och en guide är allt lätt.

Idag har det varit verkstad här. Janne har en ordentlig häftpistol och därför är det lätt att klä om till exempel en stolsits. Det har jag gjort i dag. Sedan hjälptes vi åt att slipa bokhyllan och nu står den grundmålad i min hall. Torktid fem timmar innan jag drar på första lagret färg. Med lite tur är den nästan klar i morgon kväll, det jag saknar är ju knopparna till lådorna. Men än så länge är den bara grundmålad (det var efter jag tog bilden som jag grundade).

När jag fixade med bokhyllan satte Janne fast sitsarna på tvillinggungan.

Han tog loss en av de trasiga, sågade till två nya efter den som mall och nu är alltså gungan hel och ok. Nu är han på skjutbanan och jag ska fixa lite här hemma. Jag är lite märkligt trött och jag tror det beror på allt som jag tänker göra men inte hinner med.

Janne köpte hundmat i går.

Han gör det hos vänner till Sara och Oskar, de var där när vi kom och därför fick jag krama barnen och det gör mig glad. Mina älsklingar.

Nu ska jag sätta mig ner en stund.

Läsa lite innan jag fortsätter med att plantera och fixa sättpotatisen. Efter det blir det fotbad och hårtvätt samt brasa. Jag är ensam fram till sex-sju i kväll och då passar jag på med lite saker som jag föredrar att göra själ.

Kärlek!