Papier mache

borjantillfagel

Jag har format tre olika fåglar.

Det är meningen att jag ska prova på papier mache för första gången. En fågel har jag bara hittat på, Walle önskade sig en skata och sedan har jag en liten rund som jag direkt kan säga är något jag vet vad är. Egentligen är skatan inte heller speciellt likt.

I morgon har jag en dag för mig själv.

Då tänkte jag gräva ner komposten (jag har fyra hinkar med Bokashi som ska ner i jorden) och prova olika sätt med att forma fåglarna innan de målas. Just nu funderar jag på om jag ska sätta dem på en pinne eller om jag ska forma benen av ståltråd.

Tips emottages gärna.

Kärlek!

3 reaktioner till “Papier mache”

  1. Jag tycker du antingen ska sätta ben på dem eller ett snöre i ryggen och hänga upp dem så det ser ut som om de flyger.

    Tips på hur har jag tyvärr inte.

  2. Bonita: Jag gjorde som du sa, en fick upphängning och de andra två ben. Är du min nya guru? Tack!

Kommentarer inaktiverade.