Titta!

skor

Jag har inte många par skor.

Stövlar, kängor, gamla gympaskor, två par sommarskor, två par sandaler som är riktigt gamla och så nu ett par nya från Ecco. Svindyra i mina ögon, men jag fick rabatt eftersom jag köpte via nätet.

Det blir inte mycket kläder och skor numera.

Dels har jag inte råd och dels är jag inte längre lika intresserad och har fått upp ögonen för att ha få kläder men som passar och gillas av mig. Det fungerar utmärkt. Fem klänningar har roterat under vintern, jag har fyra koftor till det och en kjol (har jag inte använt på hela vintern). Sommarklänningarna är fler än fem, men lika spännande att packa upp och känns som nya var vår när det är dags att byta från vinter till sommar.

Nu kaffe.

Jag försöker vila mig genom dagen, begriper inte riktigt denna trötthet.

Kärlek!

2 reaktioner till “Titta!”

  1. Johanna: Tack, jag älskar de där skorna och vet ju också att de håller länge för jag är duktig på att vårda skor och Ecco är ett bra märke när det gäller hållbarhet.

Kommentarer inaktiverade.