Klädkammarstädning

stadning

Jag städar min klädkammare i Bromölla.

Och jag tänker att jag borde göra precis som jag önskar mest i stugan, för här i Bromölla är varje rum exakt som jag tänkt och även om det kostat lite så har jag valt det jag önskar och jag ångrar inget alls.

Klädkammaren är tom.

Vinterkläderna blir allt mindre till antalet och de ryms i två vita kartonger. ”Men…ja visst”, har jag tänkt flera gånger när jag packat upp mina sommarklänningar. Betydligt mer färggranna än vinterkläderna och dubbelt så många.

Välkommen 1:sta maj!

Kärlek!

2 reaktioner till “Klädkammarstädning”

  1. Freja: Tack. Jag blev så himla glad när jag såg mina klänningar, de är både gladare och fler än vinterkläderna – som jag i sin tur är så trött på vid den här årstiden.

Kommentarer inaktiverade.