Dokumentation dag 4

idag

Någon dokumentation för dagen i går blir det inte.

Det är besvärligt att dokumentera saker som städat tvättstugan, ordnat källsorteringen, tvättat fyra maskiner, passat barnbarnen i sex timmar – äh…ni fattar, smått som inte syns. Men i dag kan jag berätta att Janne har satt upp ett staket runt landet.

I ena änden är det en liten backe.

Där finns ett kompostgaller som en sorts grind, likaså i andra änden. Jag gillar det där lagom höga staket, som i sin enkelhet är finfint. Jag har hunnit köra med vertikalskäraren, den sista biten. Nu ska det räfsas upp och sedan har jag finfina småsaker att göra som plantera och så, greja och fixa, rensa och städa och mellan det ena och det andra en kopp kaffe.

Vi åt frukost ute i dag.

Lite kyligt men i strålande solsken. Janne var lite trött för han var på eftersök i natt, från halvtolv till halvtre i natt. Han fick frukost på altanen, annars brukar det vara jag som blir bjuden på frukost.

Nu vidare i dagen.
Blå himmel, strålande sol, fågelkvitter, ensamhet och massor av roliga saker att göra.

Kärlek!

2 reaktioner till “Dokumentation dag 4”

  1. Allt det där som måste göras, men som inte syns… Jag gillar bättre när det syns att jag gjort nått, som mina smycken och tygkassar. Jag har äntligen börjat ta hand om tvätten igen (under en period var hjärnan så mosig att jag inte fixade det), det är ju ett evighetsarbete som inte märks men som aldrig tar slut… Superfint med staketet och lättare för barn och hundar att inte av misstag i leken springa över dina odlingar!

  2. Freja: Jag är supernöjd med mitt staket, det kommer att bli grått säger Janne – men jag tror att det blir snyggt även då. Hela trädgården är jag nöjd med, både bakom huset där den stora delen är och där vi liksom lever med gungor, sandlåda, hundarna springer, vi är på altanen och så framsidan som börjar bli min egen lilla uppvisning (inte för andra utan mer lagom stor för att jag ska tycka det är fint).

Kommentarer inaktiverade.