Dokumentation dag 7

forst

sedan

Slit är ordet i dag.

Men det är en skön känsla att jobba med kroppen. Först ”stack” jag maskrosor, sedan klippte jag gräset och efter det provade jag på egen hand min grästrimmer. Fint. Jag drog upp ogräs från plattorna på framsidan och sopade rent och fint med nya kvasten.

När Janne kom på eftermiddagen.

Ja, då började vi riva altanen. Lugnt och metodiskt. Först jobbade vi i någon timme med att slita bort syrenstubbarna som fanns på fel ställe och efter det rev Janne planka för planka och jag slog ut spiken och transporterade bort stenar.

När vi hade plockat bort en tredjedel.

Ja, då gick vi över till grannen som mycket tursamt plockar bort sina plattor och de passar perfekt till både blivande hundgård och trädäck. Vi hjälptes åt med att lyfta plattorna, de väger nog runt trettio kilo styck och vi gick tio gånger och ändå finns där mer kvar att hämta.

Nu är jag helt slut i kroppen.

Janne kör igång grillen, jag har gjort potatis-lök-morötter-paprika i ugn, vi har goda röror till och vatten. Någon form av alkohol skulle inte fungera, jag skulle tuppa av efter en folköl.

Nu vidare i kvällen.

I natt sover jag tätt intill Janne.

Kärlek!

2 reaktioner till “Dokumentation dag 7”

  1. Freja: Ja, vi jobbar jättebra tillsammans. Det blir mycket gjort och jag försöker hänga på Janne och hans tempo så gott det går. Han är rätt imponerad av det ibland!

Kommentarer inaktiverade.