Solsken

solsken

Med lä från både stugan, garaget och grannes garage.

Trädäcket ligger i totalt solsken under förmiddagen, sedan skuggar huset en del och det var därför jag valde att bygga större – jag ville kunna sitta i solen och fika om jag ville det. Huset är lågt och det gör att under högsommaren är bara den närmaste metern skuggad, den intill huset förstås. Framåt kvällen badar altanen i sol igen.

Det kan inte bli bättre.

Jag är nöjd, glad och tacksam. Janne fick en fin lasermätare som tack för att han slitet hårt med bygget, själv har jag hjälpt till så gott jag kunnat men han har gjort allra största delen av bygget. I lördags höll jag på med trädgården hela dagen och i går hjälpte jag dels Janne men jag kantade också runt landet (hepp – men snyggt belv det) och runt en del på framsidan. Att kanta ger ett prydligt intryck, jag gillar den känslan.

Nu kaffe och sedan packa.

Nästa gång kommer jag för sommarsemester och den börjar redan om tio dagar!

Kärlek!