Framsidan

finfint

Från tidig morgon till lunch var jag på framsidan av trädgården och rensade.

Jag gjorde fint och drömde om hur det ska bli en dag. Den här blommar men jag har ingen aning om vad det är för något, antagligen följde den med i en sorts ”blandade sorter” som jag köpte för att få något i mina rabatter. Tips någon om vad den heter?

Nu ska jag dricka kaffe på altanen.

Kärlek!

PS Sotaren har varit här. Tryggt att få en besiktning per år även om det inte är ett tvång. Allt såg perfekt ut.

4 reaktioner till “Framsidan”

  1. Det är en Fritillaria (Klocklilja), som är ett stort släkte. Den vanliga orangea Kejsarkronan tillhör detta och den roliga, lilarutiga klockliljan som blommar lite tidigare. Just vad denna heter vet jag inte, Davisii kanske.

  2. AnnA: Tack, jag lyckades lista ut att det var en honungslök – eller lista och lista, jag frågade på ett trädgårdsforum.

  3. AnnA: Lurade! Du hade kunnat lura mig i vad som helst! :) Nä…jag såg det inte på det sättet. Trodde faktiskt att du hade rätt och att honungslök var någon underfamilj eller så.

Kommentarer inaktiverade.