Helmer

helmer

I förrgår kväll ringde Sara och undrade om jag kunde passa Helmer som igår.

Han var sjuk och både Sara och Oskar behövdes på sina arbeten. Självklart tog jag hand om Helmer, om jag kan hjälpa när jag är här i Småland gör jag gärna det. I dag har han också varit här. Jag är stolt över att Sara bara lämnar honom, i princip hivar honom över grinden till min famn, utan att han blir ledsen. Däremot var Walle lite sorgsen över att han inte fick vara med mormor på egen hand, det är mest avundsjuka tror jag istället för en längtan efter mig.

Båda dagarna har vi börjat med att läsa.

Idag har vi dessutom städat lite lådor och ett skåp. Inget blev som jag tänkte, men skåpet behövde få en bättre ordning och medan jag putsade och flyttade runt gick Helmer och trallade för sig själv. Han tog sin medicin utan problem och nu har han och Oskar åkt hem efter att vi ätit lunch tillsammans.

Nu ska jag koppla av en stund.

Sedan tänkte jag cykla en tur med Lady. Hon löper och därför är hon hos mig och Krut i hundgården. Tur att hon började löpa när min semester startade, på så sätt ordnade det sig den här gången också. Jag och Janne – ja, vi får leva åtskilda under den här tiden. ”Krut kan vara i hundgården över natten”, sa Janne, fast jag tycker inte det låter som ett bra alternativ.

Det ordnar sig.

Nu ska jag vidare i dagen. Läsa lite, diska och sedan cykla en sväng.

Kärlek!