Ledigt

ladychm

Idag tog jag och Lady ledigt när Oskar hämtat Helmer.

Jag stoppade ner kameran i väskan, tog med mig vatten och vattenskål (till Lady) och cyklade i långsam takt till Uddeberg. Sotaren som var här i måndags sa att han brukar köra dit när han är i trakten, där brukar han äta sin medhavda lunch. Eftersom jag inte riktigt har koll på vägar och annat tog jag tacksamt emot tipset.

Vi var där idag.

Fast det var inte mycket att hurra för och jag hoppas jag hittar någon egen plats som jag kommer att älska. Nåja. När jag trampade fram de sista meterna till stugan började det åska. Jag är inte rädd för åska och blixtrar, istället tycker jag de tär mysigt. Strax ska jag in i duschen för i kväll har Janne bjudit mig på mat, han frågar i regel var gång han äter med sina barn (i alla fall sedan jag sa att det var ledsamt att han alltid var bjuden hit när jag hade Sara och Oskar på mat, men jag aldrig blev bjuden när hans barn var där). Det svåra med förhållanden när man är vuxen är nog barnen i alla fall.

För om Sara och Oskar inte skulle tycka om Janne skulle jag inte kunna flytta ihop med honom.

I teorin har de inget att säga till om, men i praktiken är det för mig oerhört viktigt att de drar jämt. Nu en stunds avkoppling innan duschen.

Kärlek!