Pärlor

parlor

Jag sover riktigt bra i stugan.

Det är tredje dagen jag passar Helmer och stiger upp vid 6. I gårkväll stupade jag redan halvtio på kvällen. Lady mår bra hos mig. Idag var Helmer tillräckligt pigg för att följa med till Nässjö, han har inte åkt tåg tidigare och blev ängslig. Tåget skramlade, stannade, rusade iväg och så vidare.

Nåja, vi kom fram och det gick bra.

Lite ärende på Apoteket, handla spontant kläder till grabbarna och två pocketböcker till mig själv. Lagom till vi skulle fika på stationen somnade Helmer och jag njöt för fulla muggar av en stund för mig själv. Vädret var perfekt och precis som i går hann jag sedan hem, fika med Sara och klippa gräset innan regnet började falla. Fint. Det behövs.

Precis runt landet.

Ja, där är gräsmattan som en välskött golfgreen, jag har ju vattnat potatis och jordgubbar och det har spillt vatten på gräset. På de andra ställena är det blandat grönska och torrt brunt gräs. Nu ska jag in i duschen – länge! Nyinköpt duschkräm gör min hud mjuk, de senaste dagarna har jag duschat i handtvål och jag är som sandpapper på hela kroppen.

Fast det blir bra snabbt igen.

Kärlek!

PS Att gå ut på trädäcket, som till största delen är tomt, och se små pärlor av regnet som kom i natt på mina fina krasseblad – ja, det är lycka i stora bitar. Lägg till varm och skön sol så kan det inte bli bättre.