Hela gänget

janneochhelmer

Idag bestämde vi oss för att åka ut till hägnet för att Lady skulle få springa fritt.

I bilen skojade jag lite och sa ”är Walle med” och han svarade ”ja”, sedan fortsatte jag med Helmer och Janne. Walle konstaterade att ”hela gänget” var tillsammans. Kul det där. Jag har ju haft sjuk Helmer i tre dagar och det har inte blivit mycket uteliv, idag har jag båda barnen och det var en underbar befrielse att få komma ut i friska luften. Att ha dessa två barn tillsammans med Janne är inget arbetsamt, vi är ett fint team han och jag.

Nu sover Helmer på min säng.

Janne tog med Walle till skjutbanan och när de kommer hem ska vi laga mat. Hamburgare på egenmalt högrev och hemmagjorda bröd, egen sallad och egen dressing – det är alltså jättegott.

Fast nu ska jag fixa lite här hemma.

Walle har en hundgård under min långbänk och han fick både vatten och riktig hundmat att leka med, båda barnen är ljuvliga – i alla fall på varsitt håll eller om vi är ute i naturen. Tillsammans inomhus kan de slåss rätt bra, i alla fall i form av knuffar och tjuvnyp. Det är riktigt tröttsamt.

Kärlek!

2 reaktioner till “Hela gänget”

  1. Jag är så glad över att våra två barn alltid hållit sams, för det eviga bråkandet blir så jobbigt. Jag och mina två syskon bråkade jämt, och syrrans barn lika så. Men våra har alltid funkat bra tillsammans. En kombo av att de är nära i åder, att storebror är snäll och lillasyster kaxig och att det var en av de få gränser vi satte. Inte slåss och inte kalla varandra fula saker!

  2. Freja: Jag överraskade Walle med att precis vara beredd att mata in en rak höger på Helmer. Å andra sidan nyper Helmer tillbaka, men för det mesta upplever jag det att Wallle kollrar bort Helmer med en massa snack och Walle luras och slår till honom ofta. Jag erkänner att jag blir trött när jag har båda, en och en fungerar fint däremot.

Kommentarer inaktiverade.