Äntligen

rabatt

Åh….det krävdes en svärmor och femhundra spänn i en handelsträdgård.

Idag var jag och Janne och tittade på när de släppte på vattnet vid Stalpet, ett vattenfall som normalt inte är mycket att hurra för eftersom vattenkraften utvinns så gott det går. Precis på andra ställen har de ”Fallets dag” och då öppnar de alla slussar.

Men innan dess var vi i Eksjö handelsträdgård.

Yeahhaaaa! Femhundra kronor fattigare men också sju växter rikare. Jag ska skriva mer om det senare. På vägen hem körde vi inom min svärmor (ja, för alla som förfasas – jag anser att hon är min svärmor även om vi inte är gifta). Hon är också en trädgårds-galen typ och jag fick med mig hem flera växter och äntligen har jag en rabatt (av för tillfället två möjliga) som ser ut som just en rabatt.

I kväll har jag breddat rabatten.

Och sedan vattnat och gödslat innan jag planterade växterna. Nu ser det ut som en rabatt och jag kanske har koll på hur det kommer att bli när det gäller färger. Tror jag. I morgon ska jag fortsätta för jag har en trädgårdsdag i morgon. Ingen man, inga barnbarn – bara jag och trädgården.

Nu ska jag umgås lite med Janne.

Till mångas löje sover vi på varsitt håll nu när Lady löper. Det blir inte mycket vi ses men idag åt vi frukost tillsammans, Janne kom ner till mig. Sedan åkte han hem fram till lunch då vi åkte iväg till Stalpet för att sedan skiljas åt igen och nu på kvällen ses över en öl och lite småprat. Min Janne är världens bästa man.

Ovanpå detta har jag alltså Lady hos mig dygnet runt.

Hon är en älskvärd hund och jag kan nog säga att jag så gott som älskar henne.

Kärlek!

3 reaktioner till “Äntligen”

 1. Så klart hon är din svärmor, det är helt enkelt det enklaste viset att benämna henne. Och var ni sover har väl ingen annan med att göra? Jag tycker det är fint att ni tar hänsyn till hundarna – andra folk däremot kan bara tycka vad de vill, det borde du inte ens fundera över! Kram!

 2. Menar du att folk har synpunkter på när ni väljer att sova ihop?!
  Jösses! De har alldeles för lite att bry sig om.

  ha en fantastisk trädgårdsdag.

  kram

 3. Tinto: Jag funderar nog inte över det egentligen, det är nog de närmaste som inte har samma syn på hundar som jag och Janne. Det ÄR trist att han inte sover alls hos mig, men det rör sig om en månad och vi ses ju dagligen ändå.

  Bonita: Nej, jag var kanske otydlig. De har lite åsikter om att vi inte sover ihop när Lady löper och Krut måste hållas borta från henne. Varken jag eller Janne vill lämna någon av hundarna ensamma hemma över en natt. Kram!

Kommentarer inaktiverade.