Ett projekt klart

sytt

Jag skrev i förra inlägget att ”projekt bokhylla” är klar i och med att knopparna kom på plats.

Nu är ”projekt Walles säng” också klar. Jag har sytt överdrag till kuddarna och jag har använt min sticksåg för att göra små förändringar i de två brädor som krävdes för att kuddarna (alltså, madrassen som ska användas när jag förlänger sängen) skulle stanna på sin plats.

Inget är perfekt.

Normalt syr jag och det tar tredubbelt så lång tid, jag är noggrann, men inte den här gången. Ibland får jag välja mina strider och jag är fortfarande, efter 3,5 veckors semester stressad så in i bängen. Nåja. Det blir nog bra. Nu ska jag städa undan strykjärn etcetera och sedan laga mat, jag måste motionera Lady och jag tänkte göra Monas tavla klar. I och för sig kanske jag låter det där sista vara, för jag ska ju ge bort den som en gåva och då vill jag inte ha något halvdant och då är det bättre att vänta till exempelvis i morgon när jag inte är så här sliten som jag känner mig just nu.

Kärlek!