Jag & Lady

jagochladyliten

Här sitter jag och Lady i solskenet på min trapp.

Vanligtvis brukar jag sitta lutad mot dörren och hon ligger bredvid mig, men nu skulle jag ju ta bilder! I går kom Janne med Krut, vilken oro det blev, och trots att jag och Janne inte har sovit ihop på en månad så fick han gå hem med sin hund. Lady sover ju lugnt och fint här hos mig och med Krut nosande på henne hade jag inte tillåtit (hon luktar säkert löp fortfarande).

Idag strålar solen igen.

Jag ska ta han om två gamla surdegar, dels måla över spiken på knutbrädorna som jag satte nya förra sensommaren och dels sätta kvartslist runt två vägguttag i sovrummet. Inomhus ska jag göra lite av varje och så blir det en cykeltur med Lady.

Nu först till kaffe och bok.

Kärlek!

2 reaktioner till “Jag & Lady”

  1. Det är mysigt med vovvar! Jag passar min äldsta dotters lilla Stella medan de är på Rivieran. Hon är lätt att ha på alla vis utom att hon har ett gällt, bjäbbande skall som gör mig galen!
    Det ser härligt ut där på trappan! Så fint meid de vita luckorna! Kram!

  2. Tinto: Jag älskar verkligen Lady, hon är som gjord för mig (jag brukar skämta och säga att vi hör illa, är lite stela och morgontrötta båda två). Hon är gärna nära mig men inte så att jag tycker det är jobbigt, när Krut inte är i närheten ligger hon gärna framför kaminen och njuter, när jag läser ligger hon gärna bredvid fåtöljen. På natten ligger hon på rygg med tassarna lutade mot det blå skåpet i hallen och framåt morgonen förflyttar hon sig till mattan (den tjocka runda i hallen) för att ha perfekt insyn till mitt sovrum.

    Jag kommer att gråta floder när hon dör och ändå har jag bara känt henne i två år.

    De vita luckorna är superfina, visserligen fusk men jag gillar dem. I sommar tänkte jag plocka ner dem och skrapa bort färg för att måla om dem (de är lite anskrämliga).

Kommentarer inaktiverade.