Äntligen!

rundtur

Jag köpte min cykel här i Småland redan första sommaren.

Det var tidigt på våren. Därefter kom Janne in i mitt liv och han har bil och – ja, det har inte blivit många cykelturer. Fast nu hoppas jag att jag har kommit igång. Jag och Lady har trampat långsamt på en grusväg, en och samma runda i några dagar. I går plockade jag fram kartan och nu på förmiddagen ska vi ta en ny tur på nya vägar.

I alla fall om det är uppehåll.

Just nu ser det ut som om det finns chans till regn, men mulet är också ok. I eftermiddag ska jag ta en tur in till Nässjö för att kolla in en pläd. Av mamma fick jag för många år sedan en brun pläd i ull, den bet Krut itu. Nu har jag sett en på Gretas i Nässjö, den har kostat 630 men var nedsatt med 30 % och jag kanske passar på. Pläden som gick hädan kom från Frösö-pläd och den har jag inte råd med.

Nåja.

Först fotbad, sedan torka golvet och efter det blir det en cykeltur.

Kärlek!