Först

digitalis

När jag först flyttade hit tänkte jag att det inte fanns några fina små vägar att cykla på.

Fast det är fel, jag har hittat två stycken rundor som jag verkligen gillar och i morgon ska jag se om en liten stig som finns på kartan även finns i verkligheten. ”Det tror jag inte”, sa Oskar, fast numera vet jag hur jägare gör – de kör runt i bil och då kan de omöjligt veta om en stig faktiskt tar en dit kartan visar. Idag tog jag en sväng till Vare (via Handelsvägen för att slippa järnvägsbron, bara en sådan sak) och genom skogen till Ulvstorp och sedan hem igen.

Nåja.

Nu kaffe på altanen. Milde tid så bra jag mår. Håret är ett enda trassel, men jag ska brygga mig lite kaffe och efter det röja i mitt extrarum. Ute blåser det och det är sol och moln om vartannat, perfekt väder för att torka tvätt i. Livet är så tacksamt.

Kärlek!