Göra

trollslandor2

trollslandor

Det tar tid ibland, men det blir alltid gjort.

Trollsländorna skulle jag ”duttat” dit för två år sedan, men jag fick inte till det. Att ”dutta” i färg så det blir lagom är svårt. Men nu sitter de där, inte vita men väl gråa. Inte heller nära taket utan i ögonhöjd när jag vaknar på morgonen eller somnar på kvällen.

Älskar det där.

3 reaktioner till “Göra”

  1. Det blir så fint allt du gör!
    Jag kommer snart att ha ett fint uterum att inreda. Jag har ideer som virvlar runt i huvudet men inga som fastnar – och jag vet inte vad jag egentligen ska HA uterummet till, det är väl därför det går trögt. Jag ska ställa två motionsapparater där, men det blir på ena sidan bara. Och morfars gamla gungstol tror jag. Jag kunde köpa en möbelgrupp till, men det känns fånigt när huset svämmar över av möbler som det är. Jag vill att det ska bli personligt, inte som nåt man ser i Sköna hem. Det är synd att vi bor så långt iftån varann. Jag gillar dina ideer!

  2. Louise: De är lite andliga skulle jag säga.

    Tinto: Det är synd att vi inte bara kan dricka en kopp kaffe tillsammans – att det är så långt emellan. Jag är helt nöjd med mina projekt och kanske till och med att jag får börja sortera ut både porslin och möbler (dock inte så många). Jag har ju samlat på mig för det kan vara bra att ha – men nu har jag så det räcker och blir över. Tacksam för att jag kan bo på två olika ställen.

Kommentarer inaktiverade.