Snickare

snickare

Medan jag städade fixade Janne en bordsskiva.

Den hade jag tänkt och ha på altanen när jag har fest. På två bockar. Det blir fint. Att vara gift med en snickare är inte fy skam…fast vi är inte gifta, det bara känns så. Fast bockarna blev tio centimeter för höga, det är svårt att sitta på en vanlig stol och äta på ett 90 cm högt bord. Dock inget att oroa sig för eftersom Janne ordnar det.

Kärlek!

Bordsskivan är 240 cm lång och 87 cm bred.

2 reaktioner till “Snickare”

  1. Härligt! Jag och dottern har pratat om att använda spillvirke i garaget för att bygga en bänk och ett bord, men vi måste få tillbaka vår ork först! Det kommer inte på långa vägar att bli lika snyggt dock!

  2. Freja: Jag blir mest arg över att jag aldrig fått lära mig och på mig själv för att jag inte haft tillräckligt med drivkraft. Skåpet jag byggde ska Sara ha i vardagsrummet och de två brädorna jag sammanfogade och gjorde till en ”skylt” med ordspråk på ska tydligen Mona ha i sitt vardagsrum om jag förstod rätt. Nu är jag sugen på många andra projekt, Youtube är inte dumt där finns en del anvisningar och så har jag Janne som kan visa (men det krävs kraft att få honom att inse att jag vill göra själv, han tar gärna över om jag inte passar mig). Hoppas orken infinner sig. Kram!

Kommentarer inaktiverade.