Tisdag

monaowalle

Dagarna går fort här i Bromölla.

Idag har jag jobbat, vi har ett jäkla bra jobb måste jag säga och jag fick jobba med Douglas som är en av mina absoluta favoriter. Förutom vi två var det en semestervikarie, inga större problem uppstod och vi hade det helt enkelt trevligt.

Efter jobbet var jag på Ica igen.

Jag bestämde mig för att handla lite smått och gott och inte tänka på att jag snart åker upp till stugan igen. Apelsiner, morötter, färsk ingefära, ekologiska bananer, gräslök, dragon och lite annat. Jag har gjort köttbullar och till det en potatissallad där vinegrätten var supergod, det räckte fint till en matlåda i morgon.

Idag bytte jag färg på tånaglarna igen.

Dels gillar jag fotbad och dels var färgen jag målade i går inget snyggt. Idag tog jag ett grönt – ja, lite lagom medelhavsgrönt. Äh…så ointressant. Efter disken blev det en dusch innan jag gick ut på en promenad i en sval sommarkväll. Helt underbart med lite svalka.

Livet här är fint och snällt.

Lägg till att jag har en sovmorgon framför mig.

Kärlek!

2 reaktioner till “Tisdag”

  1. Jag tänker förstås på dig när jag läser om pyromanen ni tycks ha i Bromölla – inte så att jag tror det är du, men att jag hoppas att du inte drabbas eller känner dig alltför orolig.

  2. Tinto: Det var snällt av dig. Jag bor på tredje våningen så jag är inte rädd, men jag har funderat på att köpa en stege att släppa ner – det kan ju vara en bra idé om det börjar brinna. Ett av ställen som någon satte fyr på var en villa med markis, det var svart av sot (såg i tidningen) runt om och ren tur att inte hela huset brann upp. Det sägs att de fick tag i en snubbe natten efter, men att de var tvungna att släppa honom för de hade inte sett att han tände på. Om det är sant eller inte vet jag inget om. Otäckt för alla.

Kommentarer inaktiverade.