Vackra böcker

bok2

bok

Jag köper inte böcker speciellt ofta numera.

Tidigare köpte jag, läste och ställde in i bokhyllan och det var inte många jag läste om. För mig var det en onödig kostnad eftersom jag har biblioteket nästgårds. Men en del vackra böcker köper jag, som ”Papper och stygn” av Monica Langwe. Om jag inte hade haft stugan hade jag nog lagt ner min semester i år på att gå kurser för att lära mig binda böcker.

Det näst bästa skulle kunna vara den här boken.

Om inget annat är den vacker. Jag låter den vara kvar i Bromölla och ser fram emot hösten när jag kommer att tillbringa mer tid där och när mörkret kommer och livet inomhus känns som bästa alternativet.

Nu är jag på jobbet och måste återgå till mina larm.

Kärlek!

2 reaktioner till “Vackra böcker”

  1. Hmm, det verkar som om min första kommentar inte gick iväg… Mitt internet krånglar idag, så nu får du kanske två, eller kanske ingen kommentar av mig… För att du ska få variation får jag försöka formulera mig annorlunde den här kommentaren!

    Jag ÄLSKAR mina böcker, även om jag kanske bara läst om/kommer att läsa om en handfull (Ed McBain har jag i alla fall läst varje bok minst tre gånger…) Eftersom jag varken röker eller dricker tillåter jag böckerna att vara min last och förtr’änger vad de kostat mig i form av pengar och tid…

  2. Freja: Jag älskade också böcker tidigare och gör det fortfarande, jag skulle kunna köpa böcker för tusentals kronor varje månad men när jag skulle sanera min ekonomi började jag med att sälja de jag hade och sluta köpa. Det fungerar bra.

    Jag förstår dig fullkomligt att du vill ha många böcker och att du älskar det.

Kommentarer inaktiverade.