Promenad

promenad

Idag är det två år sedan jag vågade ta steget.

Det att vara tillsammans med Janne. Två år i dag. Vi har inte gjort något speciellt, även om vi hade tänkt det. Jag har rensat landet (åh…det blev så fint) och Janne har varit på skytteföreningen. Vi åt gott här hemma, ryggbiff och fransk potatissallad, efter det tog vi en promenad. En härlig tvåårsdag.

Nu ska jag dricka kaffe.

Brasan är tänd. Livet är fint. Solen strålar.

Kärlek!

12 reaktioner till “Promenad”

 1. Vet du, jag tycker att det är viktigast att uppskatta 365 dagar. Inte bara en. Jag är urkass på födelsedagar, namnsdagar och årsdagar nen väldigt bra på vardagar. Jag och min man har varit ihop 23×365 dagar. Tycker det är fantastiskt alla dagar, inte vara en av trehundrasextiofyra eller fem.

 2. Maria: Ni borde ha medalj för alla era år! Jag är också bra på att ta vara på de små sakerna i var dag – i all fall oftast.

 3. Vilken härlig bild, en gammal fin svensk grusväg!
  Det är dig så väl unt att ha fått det så bra efter de ensamma åren. Hundarna är ju verkligen en bonus – fast Janne verkar perfekt för dig ändå!

 4. Tinto: Ja, han är perfekt för mig, jag får allt jag drömt om – han lagar oftast frukost och väcker sedan mig strax innan äggen är klara, han hjälper mig att städa golven då och då och han gör det så jäkla bra, han tycker jag är bra och han vill mig väl. Att han sedan är lång, inte missbrukare, har jobb, har intressen och ett eget liv är ju bara plus – jag behöver inte släpa honom igenom livet.

  Hundarna är en stor bonus och speciellt Lady älskar jag högt.

 5. Nu har jag läst ikapp mig, hade halkat efter en del. Grattis till 2 år tillsammans och Vilka jobb du och Janne har gjort innan semestern och under semestern. Det gick inte att kommentera längre tillbaka än detta inlägg så därför får det bli här. Kan inte sluta att förundras over hur lika du och jag tänker i mycket.

 6. Spooky: Visst är det märkligt ibland hur lika man kan vara trots att vi inte känner varandra ”på riktigt”. Det är lite skoj tycker jag.

  Jag har hunnit med mycket och en hel del med hjälp av Janne. I år har jag fixat altan (jag betalar och är hjälpreda när Janne fixade grovarbetet – det var tungt vill jag lova) och lagt på singel på uppfarten (det var inte så dyrt som jag trodde och hade hört från andra). Nästa år ska jag måla huset och Janne ska göra en ny trappa till framsidan. Det tar sig allt eftersom, jag har lärt mig att ta det lite lugnt – allt kan inte göras på en gång eftersom varken pengar eller ork räcker. Ha det gott!

Kommentarer inaktiverade.