Bilder

HELMERIKORGEN

Idag har jag sorterat bilder.

Jag tänkte att det skulle bli lättare att göra fotoböcker om jag bara har bilder att föra över och inte behöver gå igenom hundratals i onödan. Alltså bara spara de bästa. Nu är klockan strax tre på eftermiddagen, jag stack iväg och handlade lite fika till mig och Douglas. Walle charmar alla på ena eller andra sättet, Helmer är förstås mer blyg men mitt hjärta bankar verkligen för honom. Ibland håller jag honom hårt intill mig, sticker handen under tröjan när han klamrar sig fast, smeker hans rygg lite långsamt och lugnande.

Augusti är här.

Fem dagar har snart passerat. Det känns som om jag har varit ledig hela sommaren. Ikväll åker jag upp till stugan igen. SJ tar lika mycket betalt för resan mellan Alvesta och Nässjö, som Skånetrafiken tar för hela resan mellan Bromölla och Bodafors. Jag hade inget val för det går inga tåg till Bodafors från Alvesta vid den tiden jag anländer.

Den här gången stannar jag till och med nästnästa tisdag.

Det är märkligt men jag är så pepp inför vårt vanliga arbetslag ska köra igång igen vecka 33. Dessutom har jag lite längt efter Bromölla, biblioteket, badet, cykelturerna, böckerna, projekten, badkaret, laga mat och frysa in, städa åt mamma (nåja, inte så mycket längt där inte) och en hel del annat.

Fast först den sista skälvande veckans ledigt.

Kärlek!