Helmer

helmer800

Idag blåser det höst utanför.

Walle är med sina kusiner och farmor och farfar på äventyr, Helmer stannar hos mig över natten. Jag ska hämta honom på dagis och sedan går vi hem och lagar mat, myser och har det bra. Janne dyker upp några timmar senare, med andra ord är det jag och Helmer mol allena. Det känns fint och lite underbart.

Fast nu ska jag fixa fötterna.

Sedan måla skänken jag köpte i somras. Jag har många idéer, därför tar det lite tid ibland innan allt blir klart. Redan i går började jag att fixa lite småsaker som legat efter. Fast nu på med mattorna, golvet har torkat – ja, jag måste dammsuga och torka golvet varje dag när hundarna är här. Oftast går jag barfota och jag avskyr att känna hur dammigt och grusigt det är under mina fotsulor.

Nu vidare i dagen.

Kärlek!

En reaktion till “Helmer”

Kommentarer inaktiverade.