Ny promenad

buddhaplats

Det där lufsandet som jag gör när jag är i stugan räcker inte riktigt till.

Idag tog jag och Mona en ny promenad, den här gången gick vi i skogen runt den slinga jag har hittat och som inte Mona har gått tidigare. Det var fint. En timmes promenad. Vi tänkte att vi skulle försöka få till det några gånger i veckan, antingen promenad eller simma eller kanske cykla. Vi får se, det ska inte vara något tvång – bara så att vi mår bra. Dessutom diskuterar vi på vägen.

Idag tog Mona upp det där med kläder.

Jag skulle bli stressad över att ha många kläder. De ska tas om hand, tvättas, strykas, användas och kombineras. Mona älskar kläder och har många. Det att jag vet att jag blir stressad av många kläder är ju mitt problem och jag blir inte stressad över att hon har många kläder. Tvärtom, jag kan tycka att det är intressant att se vad hon har och till min födelsedag hade hon min absoluta favoritklänning från Olars Ulla.

Nåja.

Nu är det dags för dusch och sedan ut för att finfixa med rabatterna på framsidan. Därefter en skön lördagseftermiddag med boken ”Påven Johanna” – jäklar vad bra den boken är!

Kärlek!

PS Buddhan på bilden fick jag i present av Lasse och Mona, den är till för trädgården och kanske hamnar den där – men just nu sitter den fint på bänken som jag ritade och Janne byggde. Fotogenlampan har mamma hittat på loppis, den stora bordslampan kommer från en auktion och skärmen från Ikea. Älghornet är en av de två som Janne sköt 2014 och tempeltavlan är från Mosaik i Bromölla.

Jag älskar mitt hem.