Helmer

helmer

Helmer är olik Walle.

Han älskar att sitta i fåtöljen och läsa eller att jag eller Janne läser för honom. Han älskar dessutom att dansa, jag håller honom hårt intill mig och så dansar vi till all möjlig musik. Han lägger kinden mot min axel och så dansar vi till några låtar.

Som jag älskar Helmer.

Kärlek!

PS Jo, jag älskar Walle lika mycket.

Det här inlägget postades i Mina barnbarn och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Helmer

  1. Freja skriver:

    Det ljuvlig med att få vara med när barn växer upp är ju just att inse vilka unika individer vart och ett av dem är! Kärleken finns för alla, men kan ta sig olika uttryck eftersom vart och ett av dem själv uttrycker sin kärlek på sitt alldeles egna sätt!

  2. eva skriver:

    Freja: Exakt. Just det att se hur de är som personer, att de skiljer sig åt.

Kommentarer inaktiverade.