Regn

iregnet

Dels gillar jag att promenera.

Fast jag är i skogen med Janne en del också. Därför har jag äntligen köpt regnkläder. Gula för att jag ska synas och för att det är en färg jag blir glad av när det regnar. Snart har jag bott i stugan i tre år och jag har tittat på regnkläder hela tiden, men har de inte prasslat så har de varit i för dålig kvalité eller fula som stryk. Nu hoppas jag att de här är i samma material som mina barnbarns.

Och så en sydväst på det.

Haha…det är nästan så att jag längtar tills det regnar. Jag får släpa detta mellan stugan och Bromölla. I övrigt har jag för det mesta lite kläder i stugan och lite i Bromölla. Inte jackor och skor förstås, det är för dyrt för att ha dubbel uppsättning, men annars har jag valt att ha lite där och lite här. Fast stövlarna har jag i stugan. Tyvärr har jag mina gympadojor där också, önskar att jag hade dubbel uppsättning för jag går mycket i Bromölla.

Jaja…egentligen borde jag skämmas som önskar mig två par stövlar.

Idag är jag på jobbet igen, ett 12,5-timmars-pass. Det är en kollega som ville byta och kan jag så ställer jag upp. Kvällarna är ju mina egna och jag är så himla glad över Bromölla och mitt boende här.

Nu till larmen!

Kärlek!