Lugnet

barbarnen

Det är ett lugn i min lägenhet.

Just nu är jag inne i en period när jag inte tänker sälja min lägenhet när jag går i pension, tvärtom får det bli min fristad och så hittar jag på andra anledningar att inte sälja som t.ex. att Sara och hennes familj kan bo här när de är och hälsar på goda vänner i Skåne. Dessutom känns lugnet extra stort eftersom jag inte ska åka till stugan i morgon efter ett nattpass och slipper tänka på att kolla kylen, kasta sopor och packa i ett stressat tempo. Inte heller ska jag städa åt min mamma – nej, jag njuter av kaffe och ska strax ge mig ut på en Pokemon-go-promenad och när jag kommer hem ska jag göra köttbullar i tomatsås och äntligen fylla på frysen och njuta av god mat även här.

Missförstå mig inte.

Jag älskar min stuga, men jag älskar lägenheten precis lila mycket. Det är två skilda världar. I stugan har jag folk hos mig nästan jämt medan här är jag mol allena och ingen som bryter mina tankar, jag kan läsa utan att känna mig skyldig till att underhålla, jag kan bada och laga mat på ett helt annat sätt. Jag njuter. I kubik.

Om jag inte säljer får Sara göra det när jag dör.

Då är det i alla fall rent…haha! Nä…promenad var det, sedan matlagning och därefter börja läsa en ny bok som jag längtar efter och sist blir det några timmar sömn innan nattpasset. I morgon kväll ska jag ut och jaga Pokemons, jag som bara plockar några på dagtid ska inleda en jakt på ovanliga sorter.

Kärlek!