En varm sensommardag

skepp

Sista dagen i augusti månad.

Det har varit kanonväder, som en riktigt fin sensommardag. Efter frukost tog jag en lång promenad och sedan städade jag klädkammaren. Ut med alla kläder (fast de är inte många) för vädring på ett ställ på balkongen. Sedan torkade jag av och dammade. Jag hade en köttgryta på spisen och medan den puttrade och kläderna vädrades gick jag till Apoteket som jag fått en gratis duschkräm av (eftersom jag fyllde 60) och sedan till bibblan för att kolla dagstidningar och månadsmagasin.

Det blev gott.

Nu har jag både ätit och diskat. Jag tror jag ska ta cykeln ner till Strandängen, som är en fin badplats i Bromölla, för att eventuellt bada och jaga Pokemons.

Livet är fint.

Kärlek!

PS Egentligen hade jag tänkt skriva om att nu kan det börja regna för jag har äntligen köpt regnkläder, jag har inte råd med två stycken så det här får följa med upp till stugan, trots allt är det där jag är mest utomhus.

2 reaktioner till “En varm sensommardag”

  1. Lena: Tack! Sydvästen ska ner lite mer på huvudet, förstår inte varför jag bara satte den högt på skallen! Jag blir glad av det gula.
    Ha det riktigt gott.

Kommentarer inaktiverade.