Mer tankar

vandra

Under nyårsafton.

Ja, då var vi, jag och Janne, överens om att tänka ut tre punkter som vi såg fram emot under 2017. Jag valde att cykla på Visingsö, att tillbringa två sommarveckor med Janne och att lyfta vårt förhållande till en ännu större närhet. Janne var inne på det två första sakerna också. Visingsö har vi pratat om i två somrar men det har inte blivit av. Förrförra sommaren regnade alla dagar bort och i somras löpte Lady, vi hade bara en vecka gemensamt och då var Jannes barn där. Men i år ska det bli av. En lagom solig dag tar vi tidigt våra cyklar och lastar på hans bil, sedan cyklar vi runt ön, badar och unnar oss en lyxlunch.

Vi pratade också om att vi skulle tillbringa en eller två sommarveckor tillsammans.

Paddla, cykla och grilla. En vanlig sommarledighet, men om man inte har så mycket tid tillsammans är de där småsakerna viktiga. Jag har en närhet till Janne, det beror nog på tiden och att jag åker till Bromölla. Alltså, med tiden blir vår relation djupare och jag vill ha den ännu djupare och att det beror på att jag får vara ensam i Bromölla. Egentligen tror jag inte att det är någon som fattar ensamhetsbehovet såvida han eller hon inte är introvert. Att umgås suger kraft ur mig för det allra mesta. Jag ger och sedan måste jag tanka nytt i min ensamhet. Det får jag i Bromölla.

Min plan är att behålla lägenheten så länge mina föräldrar finns.

Sedan säljer jag. Kanske. Det kan vara bra att ha något att rymma till och även om det finns driftkostnader (det som generellt kallas för hyra när det gäller bostadsrätter) så stiger lägenheten i värde och den kan vara bra att ha för att fly en stund och för t.ex. när Sara är i Skåne för att hälsa på kompisar. Det återstår att se hur det blir, får jag bara behålla mitt jobb tror jag att mina planer ska gå vägen.

Nu är jag på jobbet.
Jag ska hämta lite te och försöka rensa bland de hundra mail som låg och väntade i inlådan.

Kärlek!