Att drömma

mona

Om jag fick drömma fritt – och det får jag.

Skulle jag vara ekonomiskt oberoende, jag skulle bo i min stugan men ha kvar lägenheten. Det skulle då finnas en bil för att jag skulle kunna göra ner till mina föräldrar för att städa. Jag skulle finnas där jämt för mina barnbarn och köra dem dit de ville. Lady skulle vara min och hon skulle orka (och kunna) bli med valpar som hon och jag tillsammans skulle hjälpas åt med. Jag skulle plantera rosor i överflöd, utöka mitt trädgårdsland. Det skulle bil solceller på taket och en pool i trädgården. Jag skulle köpa en obebyggda tomten bredvid min och ha ett litet hönshus.

Jag skulle bygga en träkoja med barnbarnen.

Långa promenader utan tid att passa. Jag skulle bjuda på middagar jämt och ständigt – och använda min mandolin samt göra crepes i min crepes-panna (som jag inte har ännu) i parti och minut.

Ungefär så. Nu är det uttalat högt.
Kärlek.