Rea på rea

anorack

Nya kläder är inte högt prioriterat hos mig.

Det finns inga pengar över till sådant. Fast jag har köpt den här anoraken och det var rea på rea. Jag har tittat på den flera gånger till fullpris, sedan var det rea och så ännu mer rea. Nu hoppas jag att det är något jag trivs i. Uppe i stugan har jag en röd och sliten anorak som jag älskar, den har jag jämt när jag är ute och går eller är i skogen. Den är antagligen snart trettio år. Aldrig gör jag mig av med den.

Den här får nog hänga i Bromölla.

Lite för fin för att ha när jag är ute och knatar och svettas, men fin till allt annat. Hoppas jag i alla fall för det är ju på vinst och förlust att handla över nätet. Det som skulle kunna göra att jag skickar tillbaka den är kragen. Jag har lite svårt för kragar som går för högt.

Spännande.

Kärlek!