Januari sedan 8 år tillbaka

Klänning

Januari 2009:
Klänningen behöll jag inte. Synd så här i efterhand.Jag hade kort hår och hade bott i lägenheten i två år, golvet är numera utbytt mot ett mörkt ekgolv som jag lade själv.

En färg till

Januari 2010:
Jag stod inte ut med det betonggråa i köket och valde en påsk-gul färg istället. Betydligt bättre. Bilden nedan visar hur det ser ut nu, härligt uppiggande gult.

Finfina fjärilar

Vardagsrummet inför städningen

Januari 2011:
Jag hade fortfarande min brors gamla soffa som jag fick köpa för 1500. Lite snål tycker jag. Nåja, den är numera bortskänkt. Den hade plats för säkert sju personer. Jag var ju i det stora hela ensam alla dagar om året förutom när jag fyllde år. Aldrig mer ska jag möblera mitt hem för enstaka händelser per år. Så dumt! Nu har jag annan färg på väggarna och – ja, andra möbler. Bilden nedanför viar hur det ser det ut numera.

12

Canon EOS 600D

Januari 2012:
Jag hade sålt kläder och annat samt sparat för att kunna köpa en ny kamera. Den var efterlängtad.

Klipp

Januari 2013:
Jag sydde vimplar till Walle på min gamla maskin som sällan fungerade som den skulle. Jag gjorde det hela komplicerat om man säger så.

Behov att fundera

Januari 2014:
Stugan! Den blev min året innan och det har hänt mycket sedan dess. Åh…så kul det har varit och är! Jag sov på en madrass på golvet (jag fick låna den av Janne som då var tillsammans med en annan kvinna). Det var tomt. Bilden nedan visar hur det ser ut numera.
tanke

Andra varvet

Januari 2015:
Jag målade vardagsrummet i stugan. Eftersom ägg-färg alltid har tilltalat mig valde jag den färgen. Den blev inte riktigt bra, men jag har vant mig och nu är det mer ”ok”.

sr5

Januari 2016:

Jag köpte snowracers till barnen. Det är en stor lycka att ha en pulkabacke på andra sidan staketet.

vandra

Januari 2017:
Jag introducerade ”promenader” för Janne. Han kan, liksom jag, inte längre springa eller åka skidor utan att knä och vader tar skada. Vi gick en lång runda på tre timmar, härligt! Det är Sörsjön på bilden.