Jag under 2009

Klänning

I januari 2009 hade jag den här klänningen. Undra varför jag aldrig använde den. Ibland förstår jag inte på mig själv.

Sommarklänning nummer 2, 2009

I mars 2009 drömde jag nog om sommaren.

Eva 28 april

I april 2009 – var tog den här kjolen vägen? Skorna har jag gett bort eller skänkt, jag minns inte riktigt. Jag tyckte de var fina, de kom från Ecco, men de passade inte mina fötter. Nu köper jag inte mycket kläder, men felköp måste jag försöka undvika – bäst genom att inte köpa alls.

Eva 19 maj

I maj 2009 hade jag det här från Gudrun Sjöden, jag hade förstås fler kläder än så. Skorna har jag kvar, väskan och resten – ja, jag minns inte. Oj vilket slöseri, jag får nästan ont i magen att titta bakåt.

 

Eva i juni 09

I juni 2009 – jag var rätt fin här tycker jag. Gillar mitt korta hår.

 

KodI juli 2009 – den här kjolen köpte jag på Tradera och jag har den kvar. Skorna har jag också kvar.

 

 

blusenI augusti 2009. Jag ser att jag trivs i de här kläderna. Jag gillar enkelt.

 

Poncho

I september 2009 – jag hade jeans! Ponchon köpte jag på Madeira – tror jag.

 

Eva 7 oktober

I oktober 2009 köpte jag kläder från Gudrun Sjöden – jag skickade tillbaka både klänning och byxor. Ponchon älskade jag men den passade inte mig – inte då i alla fall. Hatten var fin men alldeles för liten för mitt stora huvud. Jag har alltså inte kvar något alls av det på bilderna ovan. Suck. Vilket slöseri!

 

Fredag 27 november 2009

I november 2009 – den lila kjolen hade jag länge, i så många år att den till sist var utsligen, Kavajen minns jag inte. Skorna har jag kvar.

Kan man kombinera svart och brunt?

I december 2009 – ja, vad ska jag säga. Jag älskade de där knickers-byxorna. Dock fick jag inte ihop det med resten av mina kläder. Skorna har jag kvar men kan inte använda dem (de?) för fötterna svullnar.

 

Att titta tillbaka är lärorikt. Visst har jag haft fina kläder, men problemet för mig är att de inte passar tillsammans och att jag sällan får det att se snyggt ut.

Nu ska jag jobba ett nattpass.

 

 

2 reaktioner till “Jag under 2009”

  1. Så vacker och stilsäker! Jag önskar jag hade din känsla för det lilla som ger det extra. Men, jag får köra min stil istället, mycket av allt… (du skrev rätt, det ska vara ”dem”).

  2. Freja: Tack för din kommentar. Egentligen ville jag visa att jag har många fina plagg (eller hade många – det har jag inte numera) men att jag inte kan sätta ihop dem.

    Det är en tankeställare att se tillbaka.

    Kram.

Kommentarer inaktiverade.