Jag under 2010 och min märkliga stil

Diplomet

Januari 2010 blev jag diplomerad massageterapeut. Inga bilder på mig och min stil.

GardinerFebruari 2010 tog jag den här bilden. Inte en enda som visar min obefintliga stil. Jag hade målat köket och färgen är kvar, jag älskar den där ljusa gula färgen. Gardinerna har jag skänkt bort och golvet är numera ett mörkt ekgolv (en dyr läxa).

 

Inför promenad 15 mars 2010

 

Mars 2012 hade jag min älskade anorack och den har jag fortfarande kvar, redan på bilden var den tjugo år gammal. Min gamla fotoväska – var tog den vägen?

 

Filip Lindgren, Eva Persson & Mia Fröjd-Persson

April 2012 hade jag och älsklings-Filip en uppläsningskväll på bibblan. Det var välbesökt. Då hade jag avslutat skrivarkollektivet, jag hade inga skrivarkurser längre och jag tror att jag börjat fundera på att avveckla mitt företag.

 

 

 

Vita byxor och lila tunika

 

Maj 2010 fortsatte jag att ta bilder på min klädstil. Mycket korta byxor och tunikor.

 

Somrigt 13 juni 2010

Juni 2012 hade jag den här kombinationen. Jag gillar alla mina kläder som jag hade då, men jag har aldrig varit bra på att sätta ihop och få en bra stil. Det märks tydligt nu när jag tittar tillbaka i arkivet.

 

En skrynklig klänning

Juli 2010 och jag hade klänning och sandaler. Jag tror att det här är vad jag passar i. Något enkelt och inte att blanda in för mycket – varken färg eller persedlar.

 

Eva i en blommig morgonrock och rutiga pyjamasbyxor 11 augusti 2010

Augusti 2010 hade jag avslutat min massagepraktik och var fri som fågeln. Jag hade köpt två skrivbord som skulle stå tillsammans mot fönstret i det där lilla märkliga rummet som är fem meter långt och ungefär två meter brett. Tyvärr hade jag mätt fel och även om jag skruvade bort golvlisten fick jag inte dem på plats. De är kvar och jag har dem mitt emot varandra och det fungerar också bra. Vad jag har på mig har jag ingen aning om. Minns inte alls. Det kan vara en morgonrock. Haha!

Rosa en söndag i september på väg till jobbet

September 2010 – hur tänkte jag här? Ni får gärna skratta för det gör jag. Jaja…det finns inga ord.

Eva skakar loss

Oktober 2010 och jag dansar loss. Om inget annat har jag varit lycklig och är fortfarande.

Page

November 2010 hittar jag inga bilder på hur jag var klädd, men jag såg ut så här och det tycker jag är fint. Faktiskt.

 

Evas nya kläder

 

December 2010 köpte jag den här koftan från Gudrun Sjöden och som jag älskade den. Tyvärr lyckades jag centrifugera den och därmed var det ett minne blott.

Jag tittar tillbaka i mitt arkiv och det är nyttigt. Slöseriet är stort och jag kan bara konstatera att jag har fina plagg men kan inte sätta ihop dem.