Istället

lashornan

Om köpstoppet.

Funderingar. Kan jag köpa begagnat om det blir pengar över från min matkassa?

Vad kan jag göra under det här året när jag inte får köpa om det inte är tvunget?

1) Jag kan ta mina tapeter som jag fått över och göra fina boxar av skokartonger. Verkligen. Jag älskar boxar och lådor. Detta känns som en kanonfin idé.
2) Jag kan renovera dockskåpet i stugan och låta mamma köpa begagnade dockskåpsmöbler på loppis. En bra idé även om jag genomfört den ändå. Däremot hade jag tänkt att köpa möbler till dockhuset. Jaja…jag kan köpa begagnade om det finns på någon loppis.
3) Jag kan skriva en av barnböckerna som jag har i huvudet och skicka iväg till ett förlag.
4) Jag kan gå långa promenader med Lady och erövra landskapet runt stugan ännu mer. Det hade jag gjort ändå, men jag behöver den här peppen.
5) Origami – jag har tappat det under året som gått, jag blir lugn av det där vikandet och tar upp det igen. Papper har jag gott om.
6) Snickra små skåp och lådor. Av gamla brädor gjorde jag ett skåp åt Sara, det var skitroligt. Under den varma årstiden kan jag hålla till i garaget och sedan måla med alla färgrester som finns kvar. Älskar den här idéen.
7) Sy. Ja, jag har tappat det också på vägen. Det finns massor av tyger i stugan. Sy! Sy! Sy!

Det känns som ett spännande år.
Jepp. Det här blir bra. Och om jag lyckas kan jag gå i pension vid 62 års ålder om jag skulle vilja det.

Kärlek!