Monthly Makers – min politikeruggla

politikeruggla

Det passar ju utmärkt att jag fick ugglan klar.

Monthly Makers har temat djur den här månaden. Mikaela har gjort en narval och jag tycker bestämt att ni ska surfa dit och titta på hennes fantastiska skulptur.

Min uggla var tänkt att bli lik en existerande uggla.

Istället fick det bli en på-hittad-uggla som jag kallar för Politikeruggla. Eller kanske det kan missuppfattas? Jg ångrar mig – det är en hitte-på-uggla och inte en politikeruggla.

Kärlek!

5 reaktioner till “Monthly Makers – min politikeruggla”

  1. Vet du vad? Om du tycker att det är en politikeruggla så är det en politikeruggla! Om nån missuppfattar är det väl deras problem! Tänk om alla konstnärer brydde sig om ifall nåt blev missuppfattat – då hade vi inte haft många konstverk! Skit i vad folk tycker, det är vad du tycker som spelar roll för dig! Och ugglan är urfin.

  2. Tinto: Som vanligt har du rätt. Jag tänkte mest att det kan tolkas på flera sätt (haaa..på tal om politiker), men var mest rädd för att det skulle verka rasistiskt på något sätt som t.ex att SD är mörkrets dramatiker – för det är de ju på sätt och vis. Det var en rubrik jag klippte ut ur en tidning. Jag tror det handlade om teater.

  3. Vilken fin uggla! Och så poetisk med tidningsrubriken. Jag tänker direkt att det är en teateruggla, kan verkligen se den spatsera omkring bakom kulisserna på Dramaten och tala i hexameter.

  4. Fredrikapåvinden: Tack! Fast trots det känns det som om alla andras bidrag var noggranna och fantastiska. Dock vill jag fortsätta att prova mig fram med papier mache.

    Alicia: Tack för fina ord. Det värmer. Ugglan är antagligen ledare för någon friteater eller så!

Kommentarer inaktiverade.