Tyger

yger

När jag städat klart tog jag en titt i min låda med tyger.

Jag kastade en hel del, mest bara små spillbitar som jag tänkt ha till något projekt – men jag hittade också fina tyger som jag kan göra mitt lapptäcke av. Det blir i gult och blått. Det ena gula tyget är tillräckligt stort för att ha som baksida. Det enda jag saknar är ett mellanlägg, men det är en petitess i sammanhanget.

Nu kommer snart min mamma och hämtar mig.

Usch, jag är 61 år och utan bil och hon är 87 med bil. Det känns inte riktigt bra. Egentligen borde de ha en hemtjänst av något slag, men mamma vill inte även om det är min pappa hon skyller på.

Jaja…nu ska jag njuta av kaffet.

Kärlek!

PS jag har till och med varit på Ica och handlat. Fullt övertygad om att de öppnade klockan åtta, men redan vid sju slår de upp portarna. Milda makter!