Valet

valet

Till slut bestämde jag mig.

Det får bli tyger med gult eller gula tyger samt lite rosa. Det blir fint. Tyvärr glömde jag att boka tvättstugan i morgon eftermiddag, tygerna behöver ju tvättas för att eventuellt krympa klart. Jag är så himla pepp på att sätta igång. Helst vill jag ha broderier och motiv som hundar och katter, men jag börjar med rutor och så får jag se hur långt jag kommer.

En annan glädje.

Ja, det är jag är ledig från och med att jag vaknar i morgon eftermiddag och sedan hela onsdagen. Ingen städande åt mina föräldrar, ingen stuga och inget annat heller för den delen. Jag ska vädra mina mattor (bostadsrättsföreningen har en sådan där piskställning), putsa fönster och bara ta det med ro. Samt sy. Förstås.

Ytterligare glädje är att jag har köpt en sak.

Lite ångest för att jag slösat med pengarna men jag har köpt en vävstol, en bordsvävstol. Jag har lite idéer och ibland kan det rulla lite pengar, normalt lever jag snålt – men icke idag. Nya kläder, bordsvävstol, akvarellfäger, akvarellpapper, penslar och dessutom var jag på Rituals och handlade fotskrubb och fotkräm (wow – jag har en uppsättning i stugan och det är så vidunderligt sköna fötter jag får av de där tubernas innehåll), kräm med lite glitter till kroppen och en liten flaska parfym.

Ja, så nu sitter jag här och har en ny kofta på mig.

Jag tror att jag doftar gott och jag är på otroligt gott humör måste jag säga. Lycklig och tacksam för allt fint jag har runt om mig. Dessutom har jag en bra bok ”En bror att dö för” och under nattpasset ska jag äta en vegetarisk hamburgare med egengjord dressing, rödlök i tunna skivor och eget bakat bröd. Alltså, hur bra är inte det?

Nu ska jag vidare i mitt arbete.

Kärlek!