Mitt i natten

skara

Fast det är inte riktigt mitt i natten.

Det bara känns så eftersom jag har sedan en tid tillbaka lagt mig tidigt. I natt har jag jobbat och det gick bra, fast jag kunde inte sova innan och var supertrött framåt fem i morse. Trots allt har jag hunnit en del idag. Jag var på Ica och hämtade saker jag beställt, fast de åker in i min skänk tills jag är klart med mitt lapptäcke. En sak i taget liksom.

Tygerna jag har valt blev tvättade idag.

Jag har gått en promenad och hunnit stryka och börjat skära till. Jag valde 15-cm-kvadrater. Just nu funderar jag på hur jag ska hinna. I morgon har jag lite annat att göra, men större delen ska gå åt till att fixa lapptäcke. Det lär ta en evinnerlig tid. Hur stort ska det vara? jag tänker att jag får fuska lite och köpa en billig fleece-filt och ha som mellanlägg. Eller kanske inte? Just fleece sägs vara döden för naturen, det är plast rakt igenom och både tillverkning och nedbrytning skadar vår miljö.

Kanske har jag något gammalt täcke? Eller en filt?

Jag får fundera vidare. Nu ska jag ta en liten bit potatisgratäng som jag har gjort i ikväll. När jag städade ur kylen såg en del potatisar lite förkrympta ut och jag valde att göra något av dem, dessutom hade jag soya-grädde i kvar och – ja, milde tid vad gott det blev!

Kärlek och godnatt!