Starten

borjat

Då har jag börjat.

Att skära ut de där bitarna. Jag försöker vara noggrann för jag antar att det är som med allt annat hantverk: grunden är det viktigaste. Upp mot 140 bitar jag ska skära till. Det tar sin lilla tid och just nu har jag en kaffepaus.

Igår kväll hade jag det så himla bra.

Mörkret sänkte sig och jag gick här hemma och njöt av att få ordning på torpet. Jag hade en god gratäng i ugnen, jag fixade med mina tyger (plockade bort några) som ska vara till lapptäcket, bestämde mig för att ha ett skåp till mina kreativa projekt. Jag är ju en sådan människa som måste ha ordning för att kunna få ro att fixa precis som att jag helst avslutar ett projekt innan jag börjar på ett annat.

Nu ska jag ha en kopp kaffe.

Kärlek!

2 reaktioner till “Starten”

  1. Jag har också tänkt att göra lapptäcke nån gång. Jag har gott om tyger, bl a har jag sparat jeans och klippt i bitar. Har många kökshanddukar också som ska bli nåt nån gång. Men måste få tillbaka orken och geisten först. Det är så roligt när di visar vad du gör! Kram!

  2. Tinto: Tack för pepp! Ibland är det svårt att komma igång, ibland svårt att avsluta – det är nog så för alla. Kram!

Kommentarer inaktiverade.