Soligt

fest

Det är soligt i dag.

Jag har försökt ta vara på timmarna innan jag var tvungen att vila till nattpasset. Dessa timmar. Det att nästan aldrig ha en hel dag ledigt – fast jag får skylla mig själv, jag har ju bytt och fixat för att kunna vara i Småland lite längre när jag är där. Det blir lite för mycket att hela tiden titta på klockan för att tider ska passas.

Jag har gått en långpromenad i dag.

Njutit av solen. I morgon blir det inget sådant, jag ska jobba två nattpass på raken och då behöver jag sova i alla fall åtta timmar. Det betyder att jag har två till tre timmars ledigt i morgon innan det är dags igen att gå till jobbet. Tur att jag trivs bra och att jag i morgon jobbar med Douglas. Jiheeee!

Jag är innerligt glad och tacksam för livet.

För gott kaffe, för stugan, för lägenheten, för att jag syr lapptäcke och har stickprojekt på gång – egentligen för att jag gör vad jag vill och inte behöver ta hänsyn till någon. Mitt singelliv i Bromölla är lugnt och fint. Den takten som jag har i stugan hade jag inte orkat med i långa loppet, jag ska flytta dit men först när jag blir pensionär. Då antar jag att min tid inte blir begränsad med tider som ska passas och att jag kan ta det lite lugnare.

Och bloggen?

Jag känner att jag tystnar lite för var dag. Det finns inte det behovet som jag hade tidigare. Fast jag lägger inte ner, inte ännu. Istället sysslar jag med mitt och så får jag se vad som händer här.

Kärlek!