En dag

nalar

Först ett nattpass.

Sedan sömn, frukost och en tur till Kristianstad för att laga min väska. Sextio kronor skulle skomakaren ha och det var det värt. Under tiden han lagade jag till Rituals i gallerian. Det skulle jag inte gjort för det blev dyrt. Tänkt var en present till Sara men jag kom ut med en del till mig också. På vägen tillbaka för att hämta väskan passerade jag Panduro och tänkte att jag inte skulle gå in.

Jag stod utanför och kikade lite på grejorna.

Sedan gick jag in och kom ut med en påse med tyg, en söt ask med fina nålar, brodergarn och nålar. Trots att jag har varit mycket slösig de senaste månaderna känns det bra, det jag har köpt är vettig prylar. Förutom soffan jag handlade på nätet, den kändes inte bra. Jag vet att jag inte ska köpa när det hastar – det blir så gott som alltid fel. Och det blev fel. Jag har åtgärdat det och på tisdag i nästa vecka kommer en soffa från Ikea, en av de billigare.

Hade jag köpt en sådan från början hade den bara kostat mig femtonhundra.

Jaja..billigt blir dyrt. När jag kom hem från Kristianstad bytte jag om och gick en promenad, jag passar på när det finns tid och inget annat hindrar mig. Jag har gått ner i vikt och trivs utomordentligt, men jag vill inte gå upp igen och därför fortsätter jag att promenera fyra till fem gånger i veckan. Jag sitter ju på rumpan hela dagarna på jobbet och behöver röra på fläsket.

Nu har jag ätit en god macka med majonäs, grönkål och ägg samt en macka med grönmögelost och till det supergott kaffe på nymalda bönor och i en mockabryggare. Det blir tidigt i säng för i morgon ringer klockan strax innan fem, men jag hoppas att jag hinner sy lite grann innan det är dags för sömn.

Jag älskar livet.
Jag är tacksam för att jag har det bra.
Jag skickar ut kärlek till alla!

2 reaktioner till “En dag”

Kommentarer inaktiverade.