Maj under fem år

Eva P 15 maj 2012

I maj 2012 hade jag ingen aning om att jag skulle bli ägare till en stuga i Småland något år senare.

Jag minns de här turkosa kläderna och hur skönt det var med kort hår.Sommarkläderna

I maj 2013 hade jag inte renoverat min klädkammare och jag hade massor av kläder i jämförelse med idag då det enbart hänger en ställ med kläder.

Min trädgård

I maj 2014 hade jag satt igång mitt första potatisland. Tänk så litet i jämförelse nu när det är mer än tre gånger större och har ett litet staket runt om. Syrenhäcken klippte jag ner till någon decimeter och nu är den på väg upp igen – fast många gånger tätare. Träaltanen är också tre gånger större numera.

janne

I maj 2015 grävde jag ännu större land. Jag hade vid det här laget accepterat Janne som min särbo och kär vän. Vi blev tillsammans sensommaren 2014. oceanklar

potatis

I maj 2016 kom staketet upp (det mörkbruna är kommunens, det ser lite tokigt ut men vad fanns att göra?). Ny träaltan och även staket runt landet samt ännu större (fast det syns inte i bild).

livet

I år har det varit kallt. Men landet är fritt från ogräs, potatisen är i jorden om än sent på grund av kylan och jag har rensat bort massor av fina jordgubbsplantor. Snart är jag i stugan igen.

Kärlek!

PS Det är bra att titta tillbaka då och då. Ganska ofta känner jag att jag aldrig gör något, att jag inte får något gjort och att det absolut inte händer något alls. Men…det gör faktiskt det!