Kläder i maj från 2009 till 2015

Eva  maj

Maj 2009 – många år sedan, mycket Gudrun Sjöden och kort hår.

Sommarkläder

Maj 2010 – lite längre hår, fortfarande mycket kläder och en älskad kjol köpt på Tradera. Märket var ”Sisters” eller något sådant. Tror minsann att det företaget har gått i graven?

Mönster av bladen från pelagonier

Maj 2011 – byxor och tunika från Gudrun och den lilla rosa jackan från Almia. Jackan har jag kvar, kläderna från Gudrun gick sönder efter för många tvättar.

Mitt lag

Maj 2012 – vi hade en turnering på jobbet. Min bästa vän Mona och hennes dotter och väninna samt Sonny. Vi kom trea vill jag minnas och jag hade min röda anorak på mig. Den köpte jag för dyra pengar för många år sedan och kommer från Thierra, jag har den fortfarande fast i stugan. Jag älskar den och skulle gärna köpa en likadan om det fanns. Lite trasig men jag älskar den och använder den med kärlek.

Balkongen

Maj 2013 – här hittade jag ingen bild på mig själv, men jag hade då som nu rejäla klädkammar-tömningar för att städa och vädra ordentligt.

Nya klader

Maj 2014 – kjolen från Sisters hänger fortfarande med 2014, skorna kommer från Ecco och är lika fina än i dag. Jackan däremot gick sönder i tyget. Halsduken har jag kvar och använder då och då. Ser jag inte lite vindpinad ut?

 

Prickig klänning
Äppelklänning

Maj 2015 – egensydda klänningar. Älskade allihop faktiskt. Nytt golv som jag har lagt själv! Jäklar alltså vad jag kan! Inga trösklar än, men just då fick jag support av en golvläggare som färgade och sågade till superfina trösklar. Han var liksom en gåva från himlen! Det var han som lärde mig att lägga golv, men jag gjorde det själv förutom när jag fick haveri på en tröskel – det var så jag lärde känna honom. Tavlan i bakgrunden har jag målat, det är en bild där Sara stod modell på ett lite café som hette Te-Pott eller något sådant.
stadning

Maj 2016 – ingen bild på mig själv (måste komma ihåg hur roligt det är och fotografera lite oftare) men väl en ny klädkammar-städning.