Syhörnan

syhorna

Jag har ju lyxen att bo i en trea och vara singel.

Det gör att det minsta rummet har jag som en sorts kreativt utrymme. I alla fall har jag symaskin, dator, tyger, skrivare, pysselsakerna och en hel del annat i det rummet. Jag hade tänkt att jag skulle ha de två skrivborden längs med fönstret – som en enda låg arbetsbänk. Fast det gick inte, det slog på en halv centimeter även när jag plockade bort golvsocklarna. Det gör inget för det blev himla bra så här också, med skrivborden på varsin sida.

Rummet är mer än fem meter långt och lite mer än två meter brett.

Märkliga mått. Fast som extrarum passar det fint. Jag har en rosa skänk som är placerad bakom mig om ni tänker er hur jag tar bilden. Där har jag mina fotoprylar och papper, färger, fina pennor och i en av skänkens lådor har jag limpistol och annat smått. Ordning och reda med andra ord.

Behöver jag säga att jag älskar mitt extrarum?

På galgen hänger en rosa blivande klänning. Det är från ett mönster som är enkelt men helt i min smak. Jag sydde en klänning i Olle Eksells mönster som Ikea sålde. Den blev allt lite stel, men som sagt är mönstret perfekt till mig (ni hittar klänningen här: Mitt syår 2015).

Nu ska jag vidare i mitt jobb.

Jag älskar mitt liv.
Kärlek!

2 reaktioner till “Syhörnan”

  1. Jag tittade tillbaka och upptäckte att jag har lika svårt idag att välja en favorit bland klänningarna!

Kommentarer inaktiverade.