Alltså

gjort

Jag är nöjd med mina dagar i stugan.

Jättenöjd. Jag har fått mycket gjort. Små grejor som hängt över mig, sådant som inte tar så himla mycket tid men men känns som ett berg när det blir för mycket tillsammans. Fast nu har det hänt. Det ena efter det andra fixade jag på löpande band. Garaget är städat och fint. Hyllan ovanför skrivbordet blev som jag tänkt – ja, faktiskt bättre än jag trott eftersom jag förutom kameran även får plats med lite tjocka faktaböcker. Min jeansjacka…ja, gudars skymning vad nöjd jag är!

Jordgubbsplantorna är stora och landet rensat.

Jag har lagat Saras gamla bil men jag har inte hunnit måla ännu, trots det är jag inte stressad över det. Den gamla docksängen är också fixad, den köpte mamma på loppis åt Sara. Ibland är det bra att ha en mamma som samlar på allt. Jag har tvättat madrassen och överdraget till docksängen och nu ska jag sy ett lapptäcke till den. Ett lapptäcke med stjärnor.

Faktisk var jag så sugen att jag både i går kväll och i morse stod och sorterade tyger.

Det blir ett täcke i blått till Walle och ett rosa till docksängen. Allting känns bra och ibland kan jag bli orolig och tänka att det kommer något som slår undan fötterna på mig. Nåja. Nu är jag i Bromölla och njuter av det. Efter att jag packat upp tog jag ett bad, som jag har längtat efter det.

Ikväll blir det antagligen en promenad om det inte regnar.

Sedan syr jag för glatta livet.

Kärlek!