I måndags

troja

I måndags såg jag ut så här.

Söndagen var ledig och jag pysslade i klädkammaren. Jag kan stolt skriva att jag bara har kläder som i det stora passar ihop. Inte mycket (jag mätte klädställningen och den är 75 cm bred) men jag gillar varje plagg och allt passar mig både i själen och på kroppen.

På rean hos Ellos i vintras köpte jag den här tröjan.

Men det blev dyrt i alla fall för jag gillade ett par shorts som inte passade och jag ville byta och så skickade de samma storlek vid leverans nummer tre och sedan ytterligare fel. Då gav jag upp och kostnaden för frakten gick inte på något sätt att få bort trots att jag skrivit tydligt att ”jag vill inte ha storlek X för den har jag redan haft”. Aldrig mer Ellos för mig. De har antagligen ett fint koncept men att ringa dem och förklara att de har skickat shorts i samma storlek och gjort om samma misstag två gånger (alltså varför skulle jag välja att byta till samma storlek!) och bara få ett korkat svar – nej, det är inte min melodi. Tröjan blev alltså rätt dyr i alla fall.

Till den har jag en scarfs som Sara hade när hon var liten.

Och ett par Levis (jag har två par jeans numera och trivs utmärkt i båda) samt ett halsband som jag köpte när jag handlade linneklänningen (den röda som jag försöker göra om). Jag älskar att ha saker som jag liksom bara tar på mig och så funkar det.

Fast nu ska jag ha en kopp kaffe.

Innan jag cyklar till mina föräldrar. Jag har bestämt med mamma att fönsterna ska putsas och en rabatt grävas upp samt ett träd fällas (det är inte stort). Förhoppningsvis tillåter pappa att jag klipper häcken som han muttrat om i något år men inte låtit mig ta tag i.

Kärlek!