Starkt kaffe

kaffe

Åh…detta behöver jag och ska inmundiga om en stund.

I morse cyklade jag till mina föräldrar och sedan höll jag på fram till halvfem. Ut med täcke och madrass för vädring, hänga ut nytvättade sängkläder i solen, dammsuga, putsa fönster och sedan ut och gräva rent i en rabatt. Det är något jag inte tänkt på men pappa fick en trollhassel i present av min bror, den har skjutit skott och fram kom vanlig hassel som nu var över takrännorna och det är inte bra.

Mammas fina rabatt har förändrats från en riktigt fin till en i total kaos.

Hon orkar inte längre. Så är det bara. Jag kan inte förstå att hon inte får plats på ett äldreboende. Hon kan knappt röra sig utan smärta – ja, jag ska inte lämna ut henne här men hon är verkligen i uselt skick. Nåja. Det är alltså i hennes fina blomsterrabatt som det växte en tall, två granar och de har självsått sig samt den här stora almen.

Nu finns de inte mer!

Jäklar vad jag har sågat och sedan grävt hela rabatten. Rosorna slog meterlånga revor, ogräset växte midjehögt – ja, det var nästan så att jag tänkte att det var ett snyggt gräs. Det tar egentligen mer än några timmar att få en sådan sak ren och snygg, men min tid räcker inte till.

Pappa sa ”tack” på ett sätt att jag höll på att börja gråta.

Sedan cyklade jag hem igen. Mamma vinkade från köksfönstret. Kära Lilla Mamma.

Nu till kaffet.

Kärlek!

3 reaktioner till “Starkt kaffe”

  1. Robotdammsugare till föräldrarna kanske? Den kan ta det värsta mellan varven iaf?
    Jag har en själv och _älskar_den. (Rekommenderar märket Roomba.. vi har provat runt lite i släkten.)

  2. Sissah: De har en robotdammsugare men mamma klarar inte av den och hon har en massa funderingar kring hur den ska dammsuga, hur den ska fungera och så vidare. Tyvärr fungerar det inte. Den står under deras sängar och samlar damm.

Kommentarer inaktiverade.