Kreativa veckan – 24 det gick åt skogen

klanning7

Jag flyttade axelsömmen fem centimeter.

Och så skulle jag sy på ärmarna som jag sprätte bort. Sydde och fick sprätta igen. Sy en andra och tredje gång, sedan gav jag upp. Tror jag i alla fall. Det blev skrynkligt och eländigt, absolut inte snyggt. Först tänkte jag kasta klänningen, men jag lägger den åt sidan och så får jag se vad som händer.

Inte mycket kreativt den här veckan.

Kärlek!

3 reaktioner till “Kreativa veckan – 24 det gick åt skogen”

  1. Det är väl inget större fel på den klänningen! Ringa ur den lite, i hals och ärm, så den blir lite ”lättare” upptill.

  2. Men Eva!!! Du har ju lyckats sy den perfekta trädgårdsklänningen! Du vet en sån som man lallar runt i när man rensar ogräs, dricker lite kaffe, man har lite frön i fickan och trallala?

  3. Tinto: Det är ärmarna som blev fel. Jag sydde på dem igen efter att ha minskat halsringningen (genom att liksom hissa upp axelsömmen), det blev bara skrynkligt och eländigt. Nu tänkte jag att jag kan klippa bort ärmarna och ha den utan. Jag tänkte att jag ska prova det idag.

    Caroline: Jag tänkte faktiskt samma tanke, det får bli en klänning att ha i trädgården och när jag går mina promenader med Lady när det är varmt. Det är ju en linneklänning och den är störtskön, blev ju bara besviken när det inte gick riktigt som jag planerat.

Kommentarer inaktiverade.